9 tips: Slik vinner du julediskusjonen mot familiens klimaskeptiker

God jul! Dette kan blir hardt. Familieselskapene er mange og lange. I fjor var morfar nesten rasist! Og i år er tante blitt klimaskeptiker. Hvordan i all verden vinner du diskusjonen uten å bryte med hele slekta? Fortvil ikke. Vår ekspert guider deg gjennom de slitsomme festlighetene. Ta godt imot forskningssjef ved Cicero, Senter for klimaforskning: Bjørn Hallvard Samset (BHS)! Klar for en fest du nesten garantert vinner? Denne artikkelen ble første gang publisert 20. desember 2017. Dessverre er den minst like aktuell i år. Filter Nyheter har gjort mindre oppdateringer. Påstand 1: Det har da alltid vært uvær? Ah, lutefisken kommer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.