Nyhetsbrev 14. oktober: Dette er den nye regjeringen

FEM DREPT – UKJENT MOTIV: Dette er det vi vet i formiddag om hendelsene i Kongsberg i går kveld: Politiet uttaler at det vil ta tid å få en endelig avklaring av hvorvidt drapene kan knyttes til terrorisme. Dette har trolig sammenheng med at myndighetene tidligere ser ut til å ha vært bekymret både for mannens psykiske helse og for mulig islamistisk radikalisering.Fem mennesker ble drept: Fire kvinner og én mann, alle mellom 50 og 70 år gamle. I tillegg er to personer skadd men utenfor livsfare, inkludert en politimann på fritida. Gjerningsmannen brukte pil og bue og minst ett annet våpen.Gjerningsmannen (han har tilstått […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.