Rusdommen mot Lennart (33) anket til Høyesterett – kan endre straffenivået i hele Norge

Lennart Akers sak kan havne Høyesterett to ganger.
Lennart Aker (33) fikk først en fengselsdom på nesten to måneder for oppbevaring og bruk av ulovlige rusmidler, men etter anke slapp han å skulle sitte i fengsel. Nå er saken hans anket til Høyesterett – og det for andre gang. – Nedtur, men det er også litt moro å se hva som skjer. Det er veldig spennende. Men jeg synes det er synd de bruker så mye tid på den lille saken min, i forhold til alle store ting der ute. Men jeg forstår politiet ikke var helt fornøyde, sier Aker.  Hvis Høyesterett velger å ta opp saken hans, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.