Ny russisk krigsstrategi katastrofal for sivile – Støre ikke informert før Tajik-avsløring

BOMBER FORTSATT: Idet invasjonen av Ukraina går inn sin andre uke, synes det klart at den russiske styrken har mislyktes med planene om en rask landstyrke-erobring av de viktigste byene. Den største fremryknings-styrken står fortsatt stille flere mil nord for Kyiv og strategien ser ut til å være endret til å angripe byene fra lufta og med artilleri fra avstand – selvsagt katastrofalt for sivilbefolkning, bygninger og infrastruktur. President Volodymyr Zelenskij sier i en video-oppdatering i dag at ukrainske forsvarsstyrker holder, men at det i dag ikke har vært opphold i bombingen siden midnatt. Sør i landet kan de russiske styrkene notere seg mer fremgang. I natt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.