Norsk narkotikapoliti-parodi ble fjernet fra Twitter

Narkotikapolitiforeningas logo til venstre, parodien til høyre.
Først av alt: Vi aner ikke hvem som står bak. Men twitter-kontoen Norsk Politinarkotikaforening fikk oss til å trekke på smilebåndet da den oppsto for et par dager siden med skarp parodi på mer kjente Norsk Narkotikapolitiforening. Det gjorde den med twitter-hendelen @realnpnf, rundt 100 følgere og tweets som dette:   Riktignok bare fram til i går. Da ble kontoen ble stengt av Twitter for brudd på reglene om å utgi seg for å være noen andre enn den man er. Det kunne «originalen» selv melde om i sosiale medier: https://twitter.com/nnpf3/status/796732335072968704 Mange i sosiale medier reagerer på det de oppfatter som knebling av en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.