Alt-right inn i vestvingen og bortprioritering av grov narkokrim i Bergen

Tett skydekke over hele landet ser ut til å frarøve oss synet av den største fulle «supermånen» siden 1948. Jaja. Ellers: Donald J. Trump ga søndag sitt første skikkelige intervju som president-elect, og modererer standpunkter både på Obamas helsereform (visse deler av den kan bli bevart), Mexico-muren (vil bare være et gjerde enkelte steder) og deportering av 11 millioner udokumenterte innvandrere (fokus vil bli på å deportere de to-tre millionene med kriminelle rulleblad - hvilket ifølge New York Times er på nivå med antall deportasjoner i Obamas regjeringstid). Trump stadfestet også at han ikke vil ta noen omkamp om likekjønnede […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.