Nei, Mike Pence kan ikke på egen hånd utrope Trump som president

Du vet det allerede: Joe Biden fra Det demokratiske partiet er straks ny president i USA. Valgresultatet var i realiteten klart bare få dager etter 3. november i fjor. Men helt siden da har Donald Trump benyttet nær alle virkemidler for å få resultatet omgjort. Det inkluderer en rekke søksmål som er blitt forkastet i ulike rettsinstanser, ubegrunnede og til dels svært fantasifulle anklager om omfattende juks og en slags indirekte utpressing av den republikanske valgsjefen i delstaten Georgia, det siste per telefon i helga. Ingenting har virket – nå gjenstår bare rene formaliteter før Biden inntar Det hvite hus. Men én av disse formalitetene er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.