NAV-skandalen kan være enda større + USA kan takke kurdere for at de fant IS-leder + britisk nyvalg i desember

NAV-SKANDALEN KAN VÆRE ENDA STØRRE: Antallet mennesker som har blitt uskyldig dømt på grunn av NAVs feilpraktisering av lovverket rundt mottak av trygd i andre EU/EØS-land, er så stort at saken kan vise seg å være den mest omfattende rettsskandalen i norsk historie, ifølge jussprofessor Fridthjof Bernt ved Universitetet i Bergen. Arbeidsminister Anniken Hauglie kalte i går inn til pressekonferanse for å offentliggjøre at 48 nordmenn er feildømt siden 2012 (36 av de 48 har sittet fengslet). Men det kan vise seg at NAV har feilpraktisert lovverket helt siden EØS-avtalen ble innført på 90-tallet, skriver Rett24 i dag. På tross av at NAV mottok […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.