Mandag 24. mai på tre minutter: Kolberg vs. Gerhardsen, norsk pampefest til 2,6 mill. og mye taler mot Trump

Karikaturfritt nyhetsbrev i dag. Det er forøvrig ennå full forvirringrundt hva som skjedde med det styrtede EgyptAir-flyet. Ellers: Gåten Gerhardsen Martin Kolberg blåbeiser og (nesten) idiotforklarer Marte Gerhardsenetter at hun kritiserte ledelsen hans av kontroll- og konstitusjonskomiteen overfor statseide selskaper.  "Det er ubegripelig for meg at Agendas leder plasserer seg som hun gjør. En gåte. Det må bare bygge på manglende forståelse og kunnskap om hvordan det norske samfunn er bygget", sier Kolberg til Dagsavisen. Han mener "NHO, Finans Norge og Marte Gerhardsen må forstå hvem som bestemmer i Norge". Woha. DN skriver forøvrig om at Gerhardsens svoger er myndighetskontakt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.