VIDEO: Politiet fjernet streikevakter som blokkerte leveranse av øl på Karl Johan

(Foto: Harald S. Klungtveit)
Fellesforbundet provoserer igjen med å hindre en vareleveranse fysisk som ledd i hotell- og restaurantstreiken. Det skjer til tross for forrige ukes rettskjennelse som satte ned foten for de streikendes blokkering av lastebiler, da til Scandic-hoteller. Det var i 08-tida fredag morgen flere streikevakter gikk til det de kalte en sympatiaksjon ved en av Oslos mest kjente puber, Scotsman midt på Karl Johan. Der stilte de refleksvest-kledde streikende seg inntil lasteluka på en bil fra Ringnes slik at det ikke var mulig for sjåføren å losse ølfat og andre drikkevarer. Meld deg på det gratis nyhetsbrevet vårt  så er du den første […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.