Klimabekymra velgere i vekst i sørlige vippestater

Innbyggere ser utover horisonten på Satellite Beachi Florida, i påvente av orkanen Irma. 9. september, 2017.
For første gang i amerikansk historie gjør global oppvarming seg gjeldende som et av de viktigste temaene folk er opptatt av under et presidentvalg, ifølge Anthony Leiserowitz, ekspert på folkeopinion på klimaendringer, ved Yale universitet. I en fersk spørreundersøkelse utført 26. oktober av Siena College på oppdrag av storavisa The New York Times, svarte seks av ti amerikanere at de er «veldig» eller «noe» bekymret for at deres lokalsamfunn ville bli skadet av global oppvarming. Det er et høyt tall. Undersøkelsen viser også at splittelsen mellom republikansk og demokratisk orienterte velgere fortsatt er sterk i dette spørsmålet. Ni av ti Joe […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.