Dette kan skje dersom Donald Trump ikke erkjenner et valgnederlag

Oppdatering klokken 08.45 onsdag 4. november: Donald Trump har nettopp holdt en tale i Det hvite hus hvor han hevder å ha vunnet valget, selv om alle stemmene ikke er talt. For få dager siden kom avsløringen mange fryktet om at sittende president Donald Trump akter å utrope seg selv til valgvinner på et svært tidlig tidspunkt og lenge før alle stemmene faktisk er talt opp. Trump-administrasjonen har benektet at de planlegger dette, men understreket at et kobbel med advokater står i beredskap og vil følge nøye med på alt som skjer etter at valglokalene stenger. Selv om han ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.