Julian Assange kan utleveres til USA, avgjør britisk domstol

Dette er Filter Nyheters daglige nyhetsbrev, som er gratis og åpent for alle. Meld deg på her for å få det i innboksen!


BLIR LØNNSSTØTTE: Etter et møte mellom regjeringen og LO, NHO og Virke fredag formiddag, ble det klart at regjeringen snur i spørsmålet om å innføre lønnsstøtte til bedrifter som rammes av de nye smitteverntiltakene. Allerede klokken 14 i dag møtes LO, NHO og Virke i Finansdepartementet for å diskutere hvordan ordningen kan utformes. 

NHO-sjef Ole Erik Almlid sier til næringslivsavisa E24 at han er glad regjeringen lytter, men at arbeidet begynner nå: – Det er nå våre folk skal sette seg ned sammen med folk fra embetsverket for å se hvordan denne ordningen skal bli. Og så vil den innføres så raskt som det er forsvarlig. 


PLANLA TERROR: Fem menn er pågrepet og mistenkt for å ha forberedt et høyreekstremt terrorangrep i Finland. Siktelsene indikerer at de har skaffet seg både sprengstoff og skytevåpen med terrorformål, og sikkerhetstjenesten i Finland knytter dem spesifikt til ideer om å framskynde samfunnets kollaps ved å utløse voldsspiraler og «rasekrig». I Sverige er en 25 år gammel høyreekstremist som har vært aktivist i Den nordiske motstandsbevegelsen i Sverige tatt for å stjele sekk etter sekk med kunstgjødsel med tanke på å lage en Breivik-bombe.

Disse og andre nyheter om politisk ekstremisme, hatkriminalitet og beslekt...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.