Julian Assange kan utleveres til USA, avgjør britisk domstol

Dette er Filter Nyheters daglige nyhetsbrev, som er gratis og åpent for alle. Meld deg på her for å få det i innboksen! BLIR LØNNSSTØTTE: Etter et møte mellom regjeringen og LO, NHO og Virke fredag formiddag, ble det klart at regjeringen snur i spørsmålet om å innføre lønnsstøtte til bedrifter som rammes av de nye smitteverntiltakene. Allerede klokken 14 i dag møtes LO, NHO og Virke i Finansdepartementet for å diskutere hvordan ordningen kan utformes. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier til næringslivsavisa E24 at han er glad regjeringen lytter, men at arbeidet begynner nå: – Det er nå våre folk skal sette seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.