Slik melder du deg på Filter Nyheters nyhetsbrev

Filter Nyheters nyhetsbrev er en hendig oppsummering av nyhetsbildet innenlands og utenlands hver dag. Du kan se et eksempel her. Brevet er gratis å motta og sendes ut daglig mandag-fredag. Vi vil aldri dele din e-postadresse med andre eller bruke den for å sende seg reklame. For å melde deg på som mottaker fyller du inn e-postadressen din her: [sc name="mailchimp slim skjema gul knapp"] Noen kan oppleve at nyhetsbrevet havner i folderen for søppelpost. Du kan motvirke dette ved å markere en av e-postene som «ikke søppelpost» i ditt e-postprogram. En del e-postprogrammer gjør dette automatisk hvis du laster ned vårt visittkort, som du finner her. Dersom du ikke lenger ønsker å motta Filter Nyheters nyhetsbrev kan du enkelt melde deg av – enten her eller ved unsubscribe-linken som ligger nederst i hver mail vi sender ut.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.