SISTE: Mazyar Keshvari, stortingsrepresentant for Frp, erkjenner å ha levert fiktive reiseregninger til Stortinget for cirka 450 000 kroner, betydelig mer enn det som tidligere har vært kjent (Aftenposten avdekket i fjor at han hadde levert udokumenterte reiseregninger for cirka 290 000 kroner over to år).

Keshvari ble siktet for grovt bedrageri og vil nå at straffesaken skal behandles som en tilståelsesdom. Han har tidligere sagt at han vil betale pengene tilbake, men det har ennå ikke skjedd. Samtidig mottar han fortsatt full stortingsgodtgjørelse, tilsvarende 987 997 kroner i årslønn. Han har vært sykmeldt siden i fjor.

INGEN VIL SNAKKE MED VIDAR: Mannen som i begynnelsen av sin politiske karriere advarte mot at «kvinner i enkelte fjernkulturelle miljø går høygravide hele tiden»Vidar Kleppe, velger å sitere sin mor i et ferskt intervju med Filter Nyheter: «Det er ikke rart det blir krig i verden».

Bakgrunnen er at Demokratene (Kleppes parti etter at han ble presset ut av Frp) er blitt tredje størst og får ti kommunestyrerepresentanter i Kristiansand, der verken Høyre eller Arbeiderpartiet vil samarbeide med dem.