Ikke alle matbutikkene måtte sette opp prisene: «Prisdiskriminering»

DYR ZALO – BLIR DET OPPVASK I MATBRANSJEN? Vi er inne i det fryktede «prisvinduet» til dagligvarebransjen, og i butikker i Oslo-området var det forbrukerjournalister som sto først i køen når dørene åpnet i dag tidlig. Resultatet av deres undersøkelser viser at prisene hos de fleste kjedene har gått opp, og på enkeltvarer ganske dramatisk (en flaske Zalo ble over natta 38 prosent dyrere hos Coop Extra). En kjede utmerker seg med uforandrede priser: Kiwi, som tilhører den største av de tre altoverskyggende konsernene – Norgesgruppen. Det kan de gjøre fordi de

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.