Hva skjer hvis Stortinget sier nei til EUs nye kraftlover? Vi spurte en ekspert

Eksisterende utenlandskabler i rødt, planlagte i oransje.
Arbeiderpartiet er det store vippepartiet i Stortinget i saken om Norge skal ta EUs tredje oppdatering av energireglene inn i EØS-avtalen. Saken er Aps heteste potet når partiets landsstyre samles tirsdag. Over hundre Ap-ordførere har skrevet under på et nei-opprop, og flere fylkeslag har lagt inn en rekke krav og forbehold i sine vedtak. Mandag ble det klart at LO sier nei. Ap-leder Jonas Gahr Støre er for, og gikk nylig ut og advarte grasrota om konsekvensene av å si nei. Ikke fått med deg hva striden går i? Les deg opp kjapt her Støre mener et nei til energipakken […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.