Her er hele ordkrigen om Listhaug, «22. juli-kortet» og «dønn feig» Erna Solberg

For å ta det fra begynnelsen av: Det saken -egentlig- handlet om, var en uenighet mellom mindretallet Høyre+Frp på den ene siden og alle de andre stortingspartiene på den andre. Førstnevnte gikk inn for at Justisdepartementet skal kunne tilbakekalle det ferske/doble statsborgerskapet til en terrormistenkt i tilfeller der PST mangler en straffesak å gå til retten med, men likevel mener personen «truer grunnleggende nasjonale interesser». Stortingsflertallet mener tap av statsborgerskap er et så alvorlig tiltak at det ikke kan gjøres uten at en domstol har vurdert saken. 8. mars uttalte Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim til NRK at «flertallet, med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.