Her er frontene i slaget om Europas asylpolitikk

For de som måtte tro at krisen er over nå som antallet asylsøknader i Europa har sunket til 2014-nivå: Det er den ikke. I Italia befinner det seg for tiden over 170 000 asylsøkere og anslagsvis 500 000 uregistrerte innvandrere. Italias nye innenriksminister Matteo Salvini har lovet å deportere disse ulovlige innvandrerne. Mer enn én million innvandrere ankom i Tyskland sommeren 2015 etter at Angela Merkel åpnet landets grenser. Nå har kansleren problemer på hjemmebane med  regjeringspartneren CSU. I Sverige, som sammen med Tyskland tok inn flest migranter under krisa for to år siden, fosser anti-innvandringspartiet Sverigedemokratene fram på meningsmålingene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.