Her er hele den omstridte tegneserien som «skremmer med rasisme»

Den norske regjeringens kampanje mot potensielle asylsøkere fra Somalia fremstiller nordmenn som rasister, skriver Klassekampen i dag. Her kan du lese hele den omstridte tegneserien: Irregular Migration: Truths and misconceptions (pdf-fil) (Dette er en engelsk versjon til internt bruk som ikke skal ha blitt språkvasket. Filter Nyheter har hentet serien fra Stine Sandnes' masteroppgave «Norske myndigheters bruk av tegneserier i arbeidet med å påvirke asylankomster fra Somalia» fra Universitetet i Oslo 2015). Den til sammen 95 sider tykke tegneserien ble trykket opp på somali og distribuert blant studenter i åtte somaliske byer i 2014 og 2015. Tegneserien var en del av en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.