«Distriktsopprøret» valgte Senterpartiet: — Det blir vanskelig for dem å innfri forventningene

Sandra Borch (Sp) komm inn på Stortinget fra Troms.
Senterpartiet gjorde et brakvalg i alle fylkene nord for Trondheim. Partiet fikk inn to representanter fra Nordland, en fra Troms og en fra Finnmark, alle nye på tinget. Det er en firedobling fra sist periode. — Det vil nok merkes på Stortinget, sier Sandra Borch, representanten fra Troms. De vil kjempe for interessene i landsdelen de kommer fra. — Jeg må nok nordover så ofte jeg kan, sier den nyslåtte stortingsrepresentanten fra Saltdalen i Nordland, Siv Mossleth. Professor ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap på NTNU, Anders Todal Jenssen, tror det vil bli utfordrende for Senterpartiet å få gjennomslag for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.