Sammenligner islamkritiker med Hitler: – Nå fremmer Hege Storhaug ren fascisme og rasisme

Islamkritiker Hege Storhaug skaper i dag sterke reaksjoner etter at hun i et intervju med Aftenposten kommer med sju konkrete forslag til å slå ned på det hun ser på som islamisme i Norge. Et sammendrag: Stryke såkalte hatvers i Koranen i norske oversettelser, slik at bare den sensurerte versjonen skal kunne brukes i norske moskeer. Kirken og biskopen skal sammen med imamene finne ut hva de kan stryke, mener Storhaug. Staten skal styre innholdet i muslimske menigheter. Det er ikke greit med politiserte, såkalte Medina-muslimer organisert i menigheter. Ingen nye moskeer skal bygges, og noen må stenges. Storhaug vil ha en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.