Sammenligner islamkritiker med Hitler: – Nå fremmer Hege Storhaug ren fascisme og rasisme

Islamkritiker Hege Storhaug skaper i dag sterke reaksjoner etter at hun i et intervju med Aftenposten kommer med sju konkrete forslag til å slå ned på det hun ser på som islamisme i Norge. Et sammendrag:

  1. Stryke såkalte hatvers i Koranen i norske oversettelser, slik at bare den sensurerte versjonen skal kunne brukes i norske moskeer. Kirken og biskopen skal sammen med imamene finne ut hva de kan stryke, mener Storhaug.
  2. Staten skal styre innholdet i muslimske menigheter. Det er ikke greit med politiserte, såkalte Medina-muslimer organisert i menigheter.
  3. Ingen nye moskeer skal bygges, og noen må stenges. Storhaug vil ha en fullstendig «ideologisk kartlegging» av hvilken islam moskeene forfekter for å skille Mekka- og Medina-muslimer, og at Stortinget bør endre love forskrifter om det trengs for å hjemle grepene.
  4. Hijab-forbud i hele utdanningssystemet fra barnehager til universiteter. Jødisk kippa og kristne kors skal ikke forbys. Storhaug vil også begrense barns oppholdstid i koranskoler.
  5. Gjerder og bruk av soldater om det må til for å stoppe asylanttilstrømningen til Europa og Norge. Asylsøknader skal sendes fra asylsentre i nærområdende til de krigsherjede landene.
  6. Vil bare slippe inn frihetsorienterte politiske flyktninger til Norge som støtter FNs universelle menneskerettigheter.
  7. Storhaug vil også betale penger, gjerne milliarder totalt, til familier «som i stor grad har verdier i strid med våre frihetsverdier», for å få dem til å dra tilbake til opprinnelseslandet.
– Stalin og Hitler Bas...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.