Eks-etterretningssjef Grandhagen blir superkonsulent for DNB: – Han burde trolig vært ilagt karantene

Den nylig avgåtte sjefen for Etterretningstjenesten, Kjell Grandhagen (61),  har inngått en omfattende avtale med DNB om konsulenttjenester. Det ble kjent under et arrangement i regi av Den norske atlanterhavskomité der Grandhagen ble intervjuet av Christian Borch torsdag kveld. – Jeg jobber i hovedsak for DNB, med langsiktige politiske utviklingstrekk, noe det selvfølgelig er stort behov for også for den som forvalter penger, sa Grandhagen fra scenen på spørsmål om sine framtidsplaner. 61-åringen ble sivilist ved årsskifet, da han overlot ledelsen av E-tjenesten til generalløytnant Morten Haga Lunde.   Flerårig kontrakt I Brønnøysundregisteret framgår det at Grandhagen 19. januar opprettet enkeltmannsforetaket «Kjell […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.