Nyhetssveip torsdag 18. februar: «Er det virkelig sant?»

IKKE BRA: Dette er januar 2016 som avvik fra temperaturgjennomsnittet for januar årene 1951-1980. (Grafikk: NASA)
Dette er de viktigste sakene vi i Filter Nyheter er opptatt av torsdag 18. februar 2016. (Klikk her for å abonnere, så får du nyhetsbrevet rett i innboksen hver dag.) Kickstart På verdensbasis startet dette året 1,13 grader varmere enn temperaturgjennomsnittet for januar årene 1951-1980. Det er den varmeste januarmåneden som noensinne er målt og det største registrerte månedsavviket. Lengst inn i Arktis, nord for 75. breddegrad, har NASA beregnet temperaturen til å ligge hele sju grader over gjennomsnittet. 2016 har dermed fått en knallstart for dem som er opptatt av å slå 2015 og 2014, som har de foregående rekordene for årsgjennomsnitt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.