Full splittelse i Demokratene: «Jeg er sparket ut», sier partileder Geir Ugland Jacobsen

«Jeg har ikke trukket meg, men jeg er blitt "sparket" av resten av sentralstyret. Ikke enstemmig», skriver Demokratene-leder Geir Ugland Jacobsen på Facebook torsdag. Ugland Jacobsen er den tidligere lederen av Oslo Fremskrittsparti som i desember 2020 ble ekskludert fra Frp for å ha skadet partiets omdømme. Det skjedde etter at det hadde vært både personkonflikter og politisk uro rundt klikken i fylkeslaget som ville ha Fremskrittspartiet i «nasjonalkonservativ» retning. For ett år siden ble Ugland Jacobsen valgt til leder i det høyreradikale minipartiet Demokratene, som i nyere tid er mest kjent for å ha gjort et brakvalg lokalt i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.