Derfor vil ingen partier i Kristiansand samarbeide med valgvinner Vidar Kleppe

På 90-tallet var han kjent som en av de kraftigste innvandringskritikerne på Stortinget og ble beskyldt for rasisme og å hetse flyktninger. Men i 2001 ble Vidar Kleppe offer for Carl I. Hagens kampanje for å gjøre seg spiselig som samarbeidspartner for Høyre, og presset til å melde seg ut av Fremskrittspartiet, som han blant annet hadde vært nestleder for. Kort tid etter stiftet han Demokratene, et nytt parti som blant annet profilerer seg på EØS-motstand, mer direktedemokrati og strengere grensekontroll. 18 år senere er de Kristiansands tredje største parti. Med en framgang på nesten ti prosentpoeng i forhold til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.