Demokratene floppet i valget: Skylder på «MSM», sabotasje og valgfusk

Verken Vidar Kleppe eller partileder Geir Ugland Jacobsen havner på Stortinget.
Det lille partiet Demokratene har gjennomgått store forandringer det siste året: I mai ble den ekskluderte Frp-eren Geir Ugland Jacobsen ny partileder, ifølge seg selv «av hensyn til partiet og det kommende stortingsvalget». Men stortingsvalget gikk ikke som Ugland Jacobsen håpet. Demokratene oppnådde bare 1,1 prosent oppslutning på landsbasis. Totalt stemte 34 045 personer på partiet som har gjort «anti-globalisme» og radikal innvandringsmotstand til sine kampsaker. Partiet gjorde sitt desidert dårligste valg i Oslo, der de kun fikk 0,68 prosent av stemmene. Der sto partilederen selv på topp. Allerede noen timer før valglokalene stengte mandag, rykket Ugland Jacobsen ut med en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.