Full korona-panikk + assistert dødshjelp i Tyskland

OPPTØYER PÅ DE GRESKE ØYER: Demonstranter fra lokalbefolkningen på to av de greske øyene som huser båtmigranter, Lesvos og Chia, har barket sammen med politiet på øya. Bakgrunnen er at myndighetene har satt i gang byggingen av et nytt, lukket mottak for flyktningene. Dagens leire på øyene er overfylte. Bare på Moria leir, som er designet for å huse 3000 personer, er det 19 000 migranter. Demonstrantene ønsker ikke nye mottak, og har blokkert veiene inn til byggeplassen med søppelbiler og andre kjøretøy. Ifølge BBC har demonstranter kastet stein mot politiet, som har brukt tåregass i retur, og utstyrt seg med hjelmer, skjold og annet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.