Skor seg på korona-frykt på Finn.no: «Kjøpt noe ting fra China? Bestill hos oss en ozongenerator»

Skjermdumper fra Ozonspesialisten på Finn.no og Facebook.
Frykten for covid-19-viruset preger naturlig nok Norge, samtidig som utbruddet her foreløpig er håndterlig. Beskrivende nok satte Helsedirektoratet før helga opp en egen informasjonstelefon (815 55 015), fordi nødnummeret 113 ble nedringt av bekymrede – og noe ubetenksomme – innbyggere torsdag. Les også: Covid-19-viruset: Det du må vite - uten skremsler I tillegg til helsemyndighetene er det imidlertid også helt andre aktører som utgir seg for å være eksperter eller vil gi deg «råd». Verdens Helseorganisasjon (WHO) har sett seg nødt til å gå ut å avkrefte påstander om at folk kan beskytte seg mot viruset ved å spise hvitløk, spraye hele kroppen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.