«Et britisk kupp»: Dette betyr Johnsons forslag om å stenge parlamentet

Sliter du med å forstå den siste utviklingen i balladen om brexit, der statsminister Boris Johnson for tiden er forsanger? Her er det vi vet (oppdatert onsdag 28. august klokken 15.30): Statsminister Boris Johnson har bedt dronningen om lov til å stenge det britiske parlamentet i fem uker fra 12. september. Rent praktisk vil dette innebære at de folkevalgte fortsatt skal møtes igjen etter sommerferien 3. september, men at de suspenderes og inneværende sesjon (det parlamentariske året) avsluttes i forbindelse med partienes landsmøter halvannen uke senere. Med Johnsons forslag vil ikke en ny sesjon begynne før 14. oktober, få dager […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.