Politiet svarer på kritikken: «Har ikke grepet inn mot Unge Venstre»

Filter Nyheter skrev tirsdag om hvordan videregående skoler og fylker har sanksjonert mot Unge Venstres valgkamp-materiell, der en tegning av en joint og teksten «Legalize it» blant annet er blitt oppfattet som reklame for ulovlig narkotikabruk. I flere av tilfellene tok skoleledelsen affære etter å ha blitt kontaktet av politiet: I Meråker var det lennsmannen som først varslet ledelsen ved den videregående skolen om å være obs på Unge Venstre-kampanjen. Materiellet ble siden definert som «propaganda» av skoleledelsen, samtidig som representanten for ungdomspartiet ble bedt om å fjerne det. Lensmannen er medlem av den private organisasjonen Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF), som i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.