Donald Trump har fortsatt kontakt med Kim Jung-Un

DONALD TRUMP HAR OPPRETTHOLDT kontakten med Nord-Koreas statsleder Kim Jung-Un, også etter at han tapte presidentvalget og måtte flytte ut av Det hvite hus. Den oppsiktsvekkende opplysningen kommer fram i New York Times-reporteren Maggie Habermans nye bok om ekspresidenten, som i sin presidentperiode la an en så godslige tone med den eneveldige diktatoren at korrespondansen dem i mellom ble omtalt av hans stab som «kjærlighetsbrev». Disse brevene er blant dokumentene det amerikanske nasjonalarkivet har hentet ut fra Trumps residens i Florida, der han har oppbevart dem i strid med reglene om bevaring for ettertiden. Det har i det siste blitt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.