Dette er britenes omstridte strategi for å takle koronaepidemien

Så kom det noen gjenkjennelige tiltak mot smittespredning til slutt, også i Storbritannia: Mandag ettermiddag varslet statsminister Boris Johnson at tiden nå er inne for at britene slutter å omgås hverandre fysisk, med mindre det er strengt nødvendig. Samtidig blir familier oppfordret til å holde seg hjemme i 14 dager dersom noen i husstanden er syke. For nordmenn ligner dette gammelt nytt. Mens regjeringen her hjemme har stengt skoler, forbudt arrangementer og sperret landegrensene, har Storbritannia sett omtrent slik ut: https://twitter.com/stereophonics/status/1238976755022680065 Videoen ovenfor er fra en konsert i walisiske Cardiff lørdag kveld – på et tidspunkt der godt over 1000 mennesker […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.