17. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

Tirsdag tar vi runden i verden, først litt om olje- og børsstupet i går: IMPLOSJON I PENGEMARKEDET: Stadig mer urolige investorer frykter en nedtur tilsvarende lavkonjunkturen etter finanskrisen for et tiår siden. S&P-indeksen, som viser utviklingen for 500 store industriselskap i USA, stupte nesten 12 prosent på mandag. Det er det siste i en serie med store fall siden det rekordhøye nivået før pandemien slo inn. Gårsdagen var det verste fallet på en enkelt-dag siden 1987. OLJEPRISEN PÅ BUNN-NIVÅ: Nå er oljeprisen nede på et nivå som tilsvarer bunnen i oljekrisen i 2014. Equinor setter krisestab. Store oljeland som Saudi-Arabia og Russland kjemper […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.