Utviklingen 16. mars: Nå ber hun om 3-400 nye politifolk

Mistet oversikten? Fortvil ikke. Her følger en kjapp kveldsoppdatering på noen av de viktigste nyhetene fra et Norge i koronakrise, mandag 16. mars: Helsesituasjonen akkurat nå: 61 nye koronasmittede er bekreftet i dag. Totalt har 1324 personer testet positivt på koronaviruset i Norge. 53 er innlagt på sykehus. 3 har omkommet. Hyttefolket vs. småkommunene: Tusenvis av hyttefolk nekter å forlate Hol kommune, som nå har bedt Heimevernet om hjelp til å sende folk hjem. Folketallet i Hallingdal-kommunen er tilnærmet doblet de siste dagene. Samtidig er det slått full smittealarm. Les Filter Nyheters artikkel om hvordan et norsk lokalsykehus bare kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.