Tre grunner til at Tillerson & Trump har tidenes skjøreste utenriksminister-president-forhold

The most fraught relationship between a president and a secretary of state ever seen. Så ille er situasjonen mellom Donald Trump og Rex Tillerson nå, ifølge Politico. Men ifølge en norsk ekspert er situasjonen kanskje ikke så farlig som den umiddelbart kan virke. –  Tillerson virker å være mer av den lyttende typen, og er ikke på Twitter. Men uten noen utenrikspolitisk erfaring – ut over de internasjonale kontaktene han hadde som leder av et stort oljeselskap – var Tillerson heller ingen typisk utenriksminister da han ble utnevnt, sier professor Espen Moe ved institutt for sosiologi og statsvitenskap på NTNU. Onsdag kalte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.