Skaper debatt: De som får vaksinen kan få andre rettigheter

Fram til mandag 11. januar har det blitt satt nær 21 000 vaksinedoser i Norge. Debatten om vaksineavtaler, prioriteringsliste og distribusjonsstrategi går for fullt i alle kanaler, og det kommer ny kunnskap og nye perspektiver til på ukentlig, for ikke å si daglig, basis. Skal vaksinerte få særrettigheter? Og hva betyr vaksinene for når vi kan leve oss normalt igjen? Dette er spørsmålene som debatten sirkler rundt, og de har få fasitsvar - noen vil forhåpentligvis komme etter hvert. Her har vi samlet det vi vet om hva vaksinene betyr for livene våre de neste ukene og månedene. Forhåpentligvis vil […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.