Nyhetsbrev 11. januar: Minst 25 siktet etter amerikansk terrorlovgivning

«DRITKJIPT»: Arbeiderpartiet var før helga nede i 17,5 prosent oppslutning på Norfaktas måling for Klassekampen/Nationen, bare tre av ti LO-medlemmer vil stemme på partiet og Erna Solberg knuser Jonas Gahr Støre i Respons Analyses statsministermåling for VG: – Det er dritkjipt, sa sistnevnte til Dagbladet lørdag. – Jeg tar ansvar for alt. Jeg skiller ikke på det som går bra og det som går dårlig. Det er øverste leders ansvar å ta det ansvaret.

Men nå ønsker flere lederdebatt. Søndag pekte Ap-veteran Thorbjørn BerntsenRaymond Johansen, byrådsleder i Oslo. «Fortsetter vi under 20 prosent på målingene, er det veldig dramatisk for hele ledelsen», sier en sentral partikilde til TV 2. KONGRESS-STORMINGEN: Vi kommer ikke utenom anslaget mot det amerikanske demokratiet – gjennom helga har enda flere bilder og videoer som viser brutal vold fra Trump-tilhengere mot polititjenestemenn og sikkerhetsvakter dukket opp, samtidig som etters...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.