Nyhetsbrev 11. januar: Minst 25 siktet etter amerikansk terrorlovgivning

«DRITKJIPT»: Arbeiderpartiet var før helga nede i 17,5 prosent oppslutning på Norfaktas måling for Klassekampen/Nationen, bare tre av ti LO-medlemmer vil stemme på partiet og Erna Solberg knuser Jonas Gahr Støre i Respons Analyses statsministermåling for VG: – Det er dritkjipt, sa sistnevnte til Dagbladet lørdag. – Jeg tar ansvar for alt. Jeg skiller ikke på det som går bra og det som går dårlig. Det er øverste leders ansvar å ta det ansvaret. Få nyhetsbrevet hver ukedag: Alt du leser i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.