Biden: Presidenten uten publikum + vaksinerykket kommer!

VAKSINENYTT: I dag ankommer de første 4000 dosene av Moderna-vaksinene til Norge. Dosene vil bli distribuert til Oslo. Samtidig har legemiddelselskapet AstraZeneca bedt Det europeiske legemiddelbyrået (EMA) om å godkjenne deres vaksine. EMA varsler at anbefalingen kan komme 29. januar. Hvis alt ellers går etter planen, betyr det at Norge vil motta en million doser i midten av februar. AstraZeneca er, i motsetning til de to første vaksineprodusentene Pfizer og Moderna, en gigant innen legemidler. En annen gigant nærmer seg innspurten av sin vaksine, nemlig Johnson&Johnson, er ventet å søke om hastegodkjenning i USA i løpet av januar. Det er disse siste to vaksinetypene som vil utgjøre de største vaksinevolumene i Norge. Johnson&Johnson har også forpliktet seg til å levere 500 millioner doser til fattige land - men ikke før i 2022. Det var de gode nyhetene! Fortsatt er det flere store og åpne spørsmål om hvordan vaksineringen vil påvirke utviklingen av pand...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.