De 5 mest oppsiktsvekkende avsløringene fra innsiden av Facebooks moderator-team

Det er jo egentlig helt utrolig: Facebook er et nettverk med milliarder av brukere, og likevel skjer det så å si aldri at du åpner appen og får en drapsvideo eller ett eller annet hardpornografisk i fleisen. Mange tror sikkert det er et resultat av sinnsrike filtre, bildegjenkjenning og den beste kunstige intelligensen som kan kjøpes for penger. I virkeligheten er Facebook (såvel som Twitter og Youtube) fortsatt avhengige av høyst menneskelig arbeidskraft for å luke ut støtende innhold. Det betyr akkurat det det høres ut som: Det sitter folk – titusener av folk – og klikker seg gjennom alle […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.