Nyhetsbrev fredag 1. mars: «Klikke litt i vinkel» + forbud mot homo-rehab

KLIKKE LITT I VINKEL: Finansminister Siv Jensen tjuvstartet i morges regjeringens presentasjon av stortingsmeldingen «Muligheter for alle. Fordeling og sosial bærekraft» - som opposisjonen har skrudd opp forventningene til - ved å slå fast at innvandring er årsaken til både økt ulikhet og barnefattigdom i Norge. I dagens VG sier Jensen at «økningen i barnefattigdommen består nesten utelukkende av barn med to innvandrerforeldre» og at partiene på venstresiden «lider av snillisme»«Når bare hver tiende kvinne fra Somalia er i vanlig jobb, da forteller det om hvor mislykket integreringen har vært», sier Frp-lederen. Påstanden om at de fattige er årsaken til at fattigdom finnes (vi bare antar at venstresiden leser Jensen slik) får Rødts nestleder Marie Sneve Martinussen til å «klikke litt i vinkel», som hun selv skriver 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.