Biden angrep Trump i Capitol-tale: «Dette var et voldelig opprør»

TILKALLER RUSSISKE TROPPER MOT EGEN BEFOLKNING: Ifølge de kasakhstanske myndighetenes tall er flere titalls gatedemonstranter drept i skuddvekslinger med politi og soldater fra nasjonalgarden, i tillegg til minst tolv drepte offiserer. Det voldelige opprøret startet søndag i den vestlige, oljeregionen Mangystau, utløst av doblede priser på drivstoff, men har de senere dagene spredt seg over hele landet og utviklet seg til å handle om mye mer; Protester mot autoritære ledere, korrupsjon, fattigdom, arbeidsledighet og levestandarden i landet.  Landets president Kassym-Jomart Tokayev sier demonstrantene er terrorister som må ha fått trening fra utlandet for å klare å gjennomføre velorganiserte protester. Mer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.