SISTE: Bastholm vil gå av som partileder i MDG

Une Bastholm har informert resten av ledelsen i Miljøpartiet de grønne (MDG) om at hun vil fratre som partileder i høst. Det får Filter Nyheter opplyst av kilder som er kjent med situasjonen. Nyheten om avgangen kommer bare tre måneder etter at Bastholm ble gjenvalgt uten motkandidater, i utgangspunktet helt fram til våren 2024. Etter det Filter Nyheter forstår har Bastholm begrunnet ønsket om en snarlig avgang med en for stor samlet arbeidsbelastning sett opp mot familien. Filter Nyheter var gjennom tirsdag i kontakt med MDG uten å få en uttalelse fra Bastholm til denne artikkelen. Sent tirsdag kveld sendte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.