7 strakstiltak politikerne ikke vil ta stilling til – hva venter de på i ruspolitikken?

Ina Spinnangr, leder i Foreningen Tryggere Ruspolitikk.
Det er mye som det haster å få innført, som det ikke bør være noen politisk diskusjon om, mener Foreningen tryggere ruspolitikk. Interesseorganisasjonen jobber for en ruspolitikk som har skadeforebygging og økt livskvalitet som mål, uansett rusmiddel. I desember ble det klart at et flertall på Stortinget er for en reform av ruspolitikken, der behandling av misbruk skal være reaksjonsformen framfor straff. En gruppe skal utrede hvordan reformen bør se ut i praksis, men en slik prosess tar lang tid, og er sannsynligvis ikke gryteklar før neste stortingsperiode. At det trengs utredninger av visse deler av reformen, som hvor grensa […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.