Nyhetsbrev onsdag 10. januar: SSB, høring, Nord-Korea, Trump, Erna Solberg, regjeringsforhandlinger, Steve Bannon

  God formiddag! Journalistene får endelig fått frigjort tid til å dekke de derre regjeringsforhandlingene! (PS: Også gårsdagens nyhetsbrev ligger i bunnen her, i fall du hadde lagt deg før den sterkt forsinkede utsendelsen i går kveld).  Men først: PYNTET PÅ NOTAT? Klokka 12.30 i dag er det stortingshøring om SSB-saken. (Føles kanskje som et år, men det er bare åtte uker siden Christine Meyer gikk av). Noe som garantert blir tema: VG har i forkant fått tilgang til en e-postkorrespondanse som viser hvordan finansminister Siv Jensens nærmeste medarbeider og øverste administrative leder i departementet, Hans Henrik Scheel, ba om endringer i et sentralt referat. Det skjedde to dager […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.