22 dager igjen: Toryene utroper Boris som debattvinner fra «nøytral» Twitter-konto

Tirsdag kveld var det duket for valgkampens aller første tv-duell mellom statsminister Boris Johnson og Labour-leder Jeremy Corbyn, der begge fikk problemer med å svare på helt normale spørsmål (etterpå viste YouGovs meningsmåling tilnærmet dødt løp).

  • Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her.
Hele ni ganger unngikk Corbyn å klargjøre hva partiet hans egentlig mener om brexit. Joda, Labour lover å reforhandle skilsmisseavtalen med EU og avholde en ny folkeavstemning. Men partilederen ville ikke fortelle tv-seerne hvordan han selv eller Labour vil stemme i en slik folkeavstemning.

Et greit forsøk på å fri til potensielle Labour-velgere med ulike meninger om EU - eller aller mest pinlig?

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.