24 dager igjen: To ulike rapporter kan skade Johnson og Corbyn

Boris Johnson og Jeremy Corbyn.
En foreløpig hemmeligholdt granskningsrapport fra etterretnings- og sikkerhetskomitéen (ISC) i det britiske parlamentet svarer ikke entydig på spørsmålet om russiske aktører blandet seg inn i den britiske EU-avstemningen for tre år siden, ifølge The Times. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Til tross for at statsminister Boris Johnson så sent som fredag slo fast at det ikke finnes bevis for russisk innblanding, holder den 50 sider lange rapporten det åpent. Downing Street vil ikke offentliggjøre rapporten før valget, men kritikken mot […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.