30 dager igjen: Hillary i strupen på Boris for å holde tilbake rapport om russisk innblanding

Boris Johnson og Hillary Clinton (montasje).
USAs tidligere utenriksminister Hillary Clinton går rett i strupen på Storbritannias regjering og statsminister Boris Johnson, som ikke vil offentliggjøre en ferdigstilt rapport om russisk innblanding i britisk politikk før parlamentsvalget 12. desember. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Den 50 sider lange granskningsrapporten tar spesielt for seg hvilken rolle russerne spilte under folkeavstemningen om EU-medlemskap i 2016. Downing Street mottok den endelige versjonen allerede i midten av oktober, men unnlot å legge den fram for parlamentet før valgkampen begynte. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.