29 dager igjen: Boris nevner sitt britiske favorittband – internett eksploderer

Fans av god musikk kan ganske snart feire 40-årsjubileet for mesterverket «London Calling», utgitt som dobbeltalbum av det britiske bandet The Clash den 14. desember 1979. Men to dager før festen kan starte, er det parlamentsvalg i Storbritannia. Vi følger innspurten til parlamentsvalget 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. På et gjennomsnitt av meningsmålingene ligger Det konservative partiet og statsminister Boris Johnson meget godt an: Tory-ene har 38 prosent oppslutning, mens Labour og opposisjonsleder Jeremy Corbyn har 28 prosent. Både Johnson og Corbyn kan imidlertid glede […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.