16. april – Dette skjedde mens du sov: Korona-valgskred i Sør-Korea, felles åpningstrategi i EU

Det totale antallet registrerte koronasmittede i verden har passert to millioner, og mer enn 133 000 mennesker har dødd, ifølge data samlet av Johns Hopkins University.   Europaparlamentet skal møtes i en spesiell sesjon for å diskutere et felles svar fra medlemslandene på koronapandemien. Det skal stemmes over en resolusjon som inneholder oppfordringer til sterkere beskyttelse av EU-borgere under krisen, samt EU-bistand for medlemslandets helsesystemer, og en enhetlig strategi for utfasing av akuttiltak. Utkastet kritiserer også Ungarn og Polens korona-håndtering.   Asia vil trolig ha null økonomisk vekst for første gang på 60 år på grunn av pandemien, ifølge Det internasjonale pengefondet (IMF).   President Donald Trump skal torsdag gi retningslinjer til guvernører […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.